Appetito
 
 

Appetitos buffeter

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Appetitos buffeter

 

Min. 8 kuverter pr. buffet.

Bestilles senest 3 dage før.

 

 

Appetitos buffet 1: 189,- pr. person.

 

Starter:

Frisk grøn pesto med crostini.

 

Forret:

Varmrøget laksetatar med krydderurter og citron på bund af salat.

 

Hovedret:

Serranoskinke.

Kalkunbryst med dijonaise.

Bresaola (okseinderlår) med parmesanflager.

Salami milano.

Manzo stufato (sprængt kalv).

Fennikelsalami.

Spianata picante.

Toscansk kyllingesalat.

Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.

Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater, mørke og grønne oliven samt marinerede skovsvampe.

 

Oste:

Provolone – mild komælksost.

Tallegio – blød smagfuld komælksost.

Pecorino – mild fåremælksost.

Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.

 

Til kaffen:

Italienske småkager.

 

Brød og økologisk olivenolie.

 

 

 

Appetitos buffét 2: 229,- pr. person.

 

Min. 8 personer. Bestilles senest 3 dage før.

 

Starter:

Frisk grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.

 

Forret:

Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.

Koldrøget laksetartar rørt med krydderurter og lime, på bund af salat.

 

Hovedret:

Parmaskinke – lagret min. 18 måneder.

Grillet rosmarinskinke.

Manzo stufato (sprængt kalv).

Black Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.

Trøffelsalami – med sorte trøfler fra Umbrien.

Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.

Hvidløgssalami.

Fransk landpaté bagt i stenovn, med cornichoner.

Bresaolaruller med pestomarineret mozarella på grøn salat.

Fyldig blandet grøn salat.

Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater, mørke og grønne oliven samt marinerede skovsvampe.

 

Oste:

Raschera - blid komælksost med lang eftersmag.

Pecorino - mild fåremælksost.

Gorgonzola – mild og cremet.

Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike og amarenekirsebær.

 

Til kaffen:

Konfekt tapaskager.

 

Brød og økologisk olivenolie.

 

 

Det er muligt at tilkøbe Tiramisu til vores anretninger. 25 kr. pr. person.

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904