Appetito
 
 

Appetitos buffeter

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Appetitos buffeter

 

STØRRE SELSKABER

Appetitos buffeter indeholder alt til en rigtig fest, små startere, fisk, specialiteter, salat, pålæg, ost, olie til brødet og kager til kaffen. Vi garanterer, at folk ikke går sultne fra bordet – og at de får en madoplevelse med hjem.

 

 

Appetitos buffet 1: 195,- pr. person.

 

Min. 8 personer. Bestilles senest 3 dage før.

 

Starter:

Grøn pesto med crostini.

 

Forret:

Varmrøget laksetatar med krydderurter og citron på bund af salat.

 

Hovedret:

Serranoskinke.

Boun Cotto (kogt skinke) med hjemmelavet aioli

Bresaola (okseinderlår) med rucola og parmesanflager.

Salami milano.

Manzo stufato (sprængt kalv).

Fennikelsalami.

Spianata picanti – lidt stærk salami.

Toscansk kyllingesalat.

Grøn salat med semidried cherrytomater og saltristede græskarkerner.

Hertil: Balsamicomarinerede borretaneløg, semidried cherrytomater, oliven samt marinerede svampe.

 

Oste:

Raschera – mild komælksost med lang eftersmag.

Tallegio – blød smagfuld komælksost.

Pecorino – mild fåremælksost.

Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike.

 

Til kaffen:

Italienske småkager.

 

Brød og økologisk olivenolie.

 

Appetitos buffét 2: 235,- pr. person.

 

Min. 8 personer. Bestilles senest 3 dage før.

 

Starter:

Grøn og rød pesto med blandede brødsnacks.

 

Forret:

Koldrøget laks med mascarponecreme og citron.

Koldrøget laksetartar rørt med krydderurter og lime, på bund af salat.

 

Hovedret:

Parmaskinke – lagret min. 18 måneder.

Grillet rosmarinskinke.

Manzo stufato (sprængt kalv).

Angus (røget okseinderlår) med parmesanflager, citron og rucola.

Trøffelsalami – med sorte trøfler fra Umbrien.

Lufttørret vildsvinefilét fra toscana.

Oksekødssalami

Andeterrine fra Bretagne med borretaneløg.

Bresaolaruller med friskost.

Fyldig blandet grøn salat.

Hertil: Grillede marinerede artiskokhjerter, semidried cherrytomater, oliven, grillede peberfrugter samt marinerede svampe.

 

Oste:

Comté – nøddeagtig lagret ost.

Provolone – meget mild komælksost.

Gorgonzola – mild og cremet.

Til ostene: valnødder og rosiner indkogt med honning og balsamicoeddike samt amarenekirsebær.

 

Til kaffen:

Konfekt tapaskager.

 

Brød og økologisk olivenolie.

 

Det er muligt at tilkøbe Tiramisu til alle vores anretninger. 25 kr. pr. person.

 

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Tinghusgade 24 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904