Appetito
 
 

Take away

 

 

 
 
Menu

 

 

 

 

Velkommen til Appetitos Take away.

 

Se vores tale away her under eller klik på menuen til venstre.

 

Vær opmærksom på at hvis du bestiller pr. mail er din ordre først modtaget når du får svar (max 24 timer) - tit har vi nemlig travlt i butikken og får først set vores mail når vi lukker.

 

Ring og bestil på : 6221 4904

 

 

 

Panino (sandwich)

 

Vores sandwich bliver smurt, når du bestiller og er derfor altid friske og lækre.

Se menu

 

Parmaskinke, parmesanost, grøn pesto og semidried cherrytomater   Sandwich på engangsfade   Friske sandwichboller hver dag

 

 

Italiensk tallerken, tapas tallerken, vegetapas eller en let frokost?

 

En frokostbuffet er perfekt til mødet, receptionen eller det lette måltid. Vi laver den til 1 eller mange.

Tapas og den italienske Tallerken er et nemt og lækkert måltid. Hvis I er flere anretter vi gerne som buffet. Rigtig ”snakkemad” hvor man kan sidde længe og nyde de mange specialiteter.

Italiensk tallerken kan varieres fra gang til gang med forskellige typer pålæg og ost – på den måde kan man nyde den flere gange og blive overrasket hver gang. Har du en favorit ost eller salami du gerne vil have med, så klarer vi også det.

Se menu

 

 

Tapas og antipasti menuer

 

Vores menuer er det vi kalder ”det fulde måltid” til gæster. En lille starter til gæsternes velkomstdrink – fade med lækkerier, små skåle med specialiteter, vores gode olivenolie til brødet og småkager til kaffen. Min. 4 kuverter - Bestilles senest dagen før.

Se menu

 

Appetitos buffeter

 

Indeholder alt til en rigtig god fest; små startere, fisk, skinke, salami, specialiteter, salat, ost, olie til brødet og småkager til kaffen. Vi garanterer, at gæsterne ikke går sultne fra bordet – og at de har fået en madoplevelse med hjem. Min 8 kuverter - Bestilles senest 3 dage før.

Se menu

 

Receptioner

                                                                                                

Vores tapas og menuer er velegnede som receptionsmad. De mange små ting giver gæsterne god mulighed for at vælge lige det de har lyst til – og det er middelhavsmad, der er skabt til at nyde med et glas i hånden.

 

Appetito tilbyder flere forskellige typer receptionsmad – den lille snack, ” lidt men ikke et måltid”, eller receptionen hvor der er mulighed for kniv, gaffel og tallerken.

                                                                                                                               Se menu

 

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Tinghusgade 24 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904