Appetito
 
 

Skinkeschnitzel og østershatte i Marsala

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Skinkeschnitzel og østershatte i Marsala

 

  • 4 skinkeschnitzler
  • 300 g svampe
  • 1 pk. tørrede porcinisvampe – opblødte i vand
  • 6-8 spsk. Marsala
  • 2 dl. grøntsagsbouillon
  • lidt persille
  • smør
  • olivenolie
  • salt og peber

 

Træk eller skær svampene i mindre stykker.

Svits dem i lidt smør på en pande og tag dem op.

Drys schnitzlerne med salt og peber og brun dem på hver side.

Kom svampe, Marsala og bouillon på panden med schnitzlerne og lad det koge op.

Smag til med salt og peber

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904