Appetito
 
 

Brombær med mascarponecreme

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Amaretto-brombær med mascarpone creme

 

  • 150 gram Brombær
  • 1 spsk. tør hvidvin
  • 15 gram flormelis
  • 1½ spsk. Amaretto

 

  • 100 gram mascarpone
  • ½ dl piskefløde
  • 1 spsk. flormelis
  • 1/4 dl marsala
  • 1 spsk. Amarettolikør

 

Opvarm den tørre hvidvin med flormelis og 3 spsk. Amaretto

Rør brombærene i

Tag det af varmen og lad det køle af

Pisk fløde stiv

Pisk mascarpone, marsala og Amaretto til en creme – vend flødeskummet i til sidst

Fordel brombærrene i 4 høje glas eller dybe tallerkener og hæld cremen over

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904