Appetito
 
 

Kuvertbrød med soltørrede tomater

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Panini con pomodori secchi

Kuvertbrød med soltørrede tomater

 

  • 350 gram hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • 25 gram gær (nedsæt til 10 gram hvis du har tid og fordobbel hævetiden)
  • 150 ml lunkent vand
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. soltørrede tomater i olie – afdryppet og skåret i strimler

 

Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie, salt og mel (hold lidt tilbage indtil du ved hvor tør dejen bliver)

Ælt min 10 minutter

Lad dejen hæve 30 minutter mens du ordner tomaterne

Mas tomaterne ind i dejen – lad den hæve 30 minutter

Slå luften ud af dejen og del den i 10 lige store dele

Form brødene og lad dem hæve 20 minutter på bagepladen

Tænd ovnen på 200 grader

Stænk bollerne med lidt olivenolie

Bag dem ca. 20 minutter til de er gyldne

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904