Appetito
 
 

Kaninragout

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Kaninragout – Coniglio in umido

 

1 kg. kanin

3 spsk. olie

1 fed, hvidløg - hakket

1 kvist timian

1 kvist rosmarin

1 salvieblad

2 dl bouillon

1 ds. flåede tomater – grofthakkede

30 gram panchetta - røget

salt

peber

 

Del kaninen i 8-10 stykker, tør dem og gnid dem med salt, peber og hvidløg.

Lad olien blive varm.

Læg kødet i og brun godt.

Vend dem ofte.

Tilsæt Hvidløg, timian, rosmarin og salvie og bland det hele godt

Hæld vinen ved og kog til den er fordampet

Tilsæt tomater og panchettastykket

Lad det hele småsimre til kødet er mørt. Ca. 5 kvarter. Rør af og til

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904