Appetito
 
 

Pandekager med svampefyld og parmaskinke

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Crepes ai funghi - Pandekager med svampe og parmaskinke

 

Bechamelsauce:

25 gram smør

25 gram hvedemel

2½ dl mælk

Muskatnød

Salt og peber

 

Smelt smørret i en gryde

Pisk melet i

Hæld al mælken i og pisk hele tiden til den kommer i kog

Tilsæt salt og lad saucen simre i min. 5 min under låg ved svag varme

Smag til med muskatnød

 

Pandekager:

50 gram hvedemel

1 æg

1 ¼ dl mælk

Olie til panden

Salt

 

Pisk æg og mælk

Tilsæt melet lidt af gangen så det ikke klumper

Bag 6 pandekager

 

 

Svampe/skinkefyld:

25 gram smør – og lidt til fadet

50 gram champignon – skåret i tynde skiver

parmaskinke i tern

1 spsk persille

¼ dl brandy

 

Varm ovnen op til 200 grader

Smør et ildfast fad

Smelt halvdelen af smørret  i en stegepande

Steg parmaskinke et par minutter

Tilsæt champignoner og steg over lav varme og under omrøring 5 min

Tilsæt persille, salt og peber

Dryp med brandy og steg videre til vædsken er fordampet

Smør 1 spsk. bechamelsauce på hver pandekage

Fordel 1 spsk. champignon på hver pandekage

Rul sammen og arranger dem i et enkelt lag i fadet

Hæld resten af bechamelsaucen over, drys med parmesan og det sidste smør

Bag 10 – 15 min i ovnen

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904