Appetito
 
 

Auberginetoppe

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Torta di Melanzane - Auberginetoppe

 

1½ aubergine

½ æg

1½ spsk. rasp

20 gramParmigiano Reggiano

8 g smør, smeltet

muskatnød

 

Skræl auberginen og skær dem i fire dele,

Kog dem I let saltet vand i 10 minutter.

Hæld vandet fra auberginerne og klem overskydende vand ud. 
Kom auberginestykkerne I en skål

Sær smøret I tynde flager

Tilsæt smør (læg det på de stadig varme auberginer så smelter det) og derefter æg, ost og ½ spsk. rasp. og muskatnød og rør det god sammen

Smør 4 små ovnfaste forme, drys dem med rasp og fordel aubergine blandingen i formene

Bag ved 200 grader I 20 min.

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904