Appetito
 
 

Gedekølle fra Piemonte

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Gedekølle fra Piemonte – Alternativt kan bruges lammekølle

 

Gedekølle

100 gram Panchetta

1 løg

1 gulerod

1 stængel bladselleri

1 kvist rosmarin

5 dl tør hvidvin

3 spsk. tomatpure

 

Hak løg og hvidløg

Skær gulerod og blegselleri i stykker på 1 cm.

Spæk køllen med panchetta

Krydr med salt og peber

Brun køllen ved stærk varme i ovnen

Tilsæt grøntsager rosmarin og salt og svits et par minutter

Tilsæt vin, 5 spsk. vand og tomatpure

Lad det simre ca. en time ved 200 grader – hold øje med væsken!

Fjern køllen og rosmarinen

Blend grøntsagerne i en skål

Skær kødet fra benet

Læg det på et fad med pureen ovenpå

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904