Appetito
 
 

Kartofler med feta og oregano

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Patate e condite con feta e oregano

                      

12 kartofler skåret i både på langs

200 gram frise salat eller anden yndlingssalat

Vinagraitte      – 2 spsk. hvidvinseddike 6 spsk. olivenolie

80 gram oliven uden sten

200 gram blød feta

Salt,peber og oregano

 

Kog kartoflerne til de er møre – hold dem evt. lune i vandet til salaten skal      serveres

Dryp dem med olivenolie

Krydr med salt og peber

Tilsæt salaten mens kartoflerne stadig er varme

 

Hæld vinaigretten i en kasserolle

Tilsæt oliven, oregano og feta

Rør forsigtigt over svag varme til det er lunt

Anret på et fad oven på kartoflerne

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904