Appetito
 
 

Ricottakage med mørk chokolade

 

 

 
 
Menu

 

 

 

                      Ricotta-kage med grov chokolade

Ingredienser:
500 g Ricotta
150 g grofthakket chokolade
150 g sukker
5 spsk. mel
4 æg
1 revet citronskal (brug kun den farvede del, ikke det hvide)
1 knivspids salt
2 tsk. vaniljepulver


Fremgangsmåde:

  • Pisk æggehviderne i en skål med en smule salt, så de bliver faste.
  • Pisk æggeblommerne med sukker til en æggesnaps i en anden skål.
  • Når denne blanding er blevet lys og cremet,
  • Tilføj mel, ricotta, chokolade, den revne appelsinskal og vaniljepulver langsomt.     
  • Vend æggehviderne forsigtigt i massen. 
    Kom bagepapir i en kageform og hæld blandingen i. Bag kagen i ovnen ved 170° i cirka 50 minutter.
  • Dejen kan også bages i muffinsforme - så skal kagerne have ca 25 min

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904