Appetito
 
 

Crostini med pærer, Pecorino ost og ærter

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Crostini med pære, Pecorino og ærter

 

250 gram frosne eller friske ærter

Friskrevet muskatnød

1 lille moden pære

 125 gram Pecorino

10-15 dråber balsamicoeddike

Havsalt og peber

 

  • Blancher ærterne i kogende vand 3 minutter hvis de er friske 2 minutter hvis de er frosne
  • Hæld vandet fra
  • Overbrus ærterne med koldt vand
  • Lad dem dryppe af
  • Purer ærterne med en håndblender – fugt dem evt. med lidt olivenolie
  • Smag til med muskat, salt og peber
  • Fjern stilk og kernehus fra pæren
  • Hak frugtkødet fint
  • Bland det finthakkede frugtkød med en anelse balsamicoeddike
  • Hak pecorinoosten fint og vend den med pæren
  • Umiddelbart inden servering:
  • Læg et lag ærtepuré på hver crostini
  • Top med pære/oste- blandingen
 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904