Appetito
 
 

Crostini med kyllingelever og lufttørret skinke

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Crostini med kyllingelever og lufttørret skinke

  • 3 spsk. olivenolie
  • 40 gram smør
  • 130 gram lufttørret skinke
  • 1 løg, hakket
  • 2-3 dl hønsefond
  • 150 gram kyllingelever renset og hakket
  • 2 friske timiankviste

 

Varm olivenolie og 20 gram smør i en gryde

Steg skinke og løg over meget lav varme i 30 min.

Hønsefond tilsættes af flere omgangen så blandingen holdes våd

Tilsæt kyllingelever og timian og bring det i kog

Kog i 3 min. under omrøring

Tag gryden af varmen

Blend med en håndblender

Hæld tilbage i gryden

Bring i kog og tilsæt evt. mere hønsefond

Rør resten af smørret i

Kog videre i 3 min.

Umiddelbart inden servering:

Smør blandingen på det letristede brød

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904