Appetito
 
 

Vagtler - fyldte

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Fyldte vagtler – 4 personer

 

100 g smør
½ økologisk citron, skåret i grove tern 
1 bdt. persille, grofthakket
3 fed hvidløg, grofthakket
1½ spsk. salt
2 vagtler, rensede
1 - 2 rosmarinkviste
4 gulerødder, skåret i 2 gange 2 cm stykker
løg, skåret i 2 gange 2 cm stykker
2 pastinakker, skåret i 2 gange 2 cm -stykker
4 fed hvidløg, pillede og halverede
3 spsk. olivenolie
1 dl vand
Salt og peber

 

  • Lad smørret bløde lidt op, og bland det med citron, persille, hvidløg og salt.
  • Kom fyldet ind i vagtlerne, og sy evt. enden til.
  • Krydr vagtlerne med salt og peber.
    Bank rosmarinen med enden af en kniv.
  • Bland alle grøntsager i et ildfast fad med rosmarin, olie, vand, salt og peber samt evt. det overskydende kryddersmør.
  • Læg vagtlerne oven på grøntsagerne, og sæt det hele i ovnen.
  • Overrisl med jævne mellemrum vagtlerne med smørskyen fra bunden af stegefadet.
  • Steges ca. 25 minutter ved 180 grader – prøv ved låret om de er møre
  • Lad vagtlerne hvile i mindst 5 min., før de kommer på bordet.
  • Skru op for ovnen, og sæt den på grill for at riste grøntsagerne færdige.
  • Brug skyen som sauce.

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904