Appetito
 
 

Rejer med courgetter

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Gamberoni con zucchine – rejer med courgetter

4 - 6 personer

 

Ca. 12 - 16 store rejer.

8 spsk. ekstra jomfru olivenolie.

2 spsk. Citronsaft.

½ bundt persille.

1 fed hvidløg.

1 tsk. finthakket chili.

1 zucchini.

1 spsk. Balsamicoeddike.

1 stilk bladselleri.

1 spsk. Marsala (Siciliansk mandellikør)

 

  • Hak persillen fint.
  • Hak hvidløgsfeddene.
  • Hak chilien.
  • Skær zucchinien ud i lange tynde stænger.
  • Lav en marinade ved at blande 12 spsk. olivenolie, citronsaft, persille, hvidløg og chili.
  • Lad zucchnistængerne trække i marinaden i ca. 30 min.

 

  • En stor gryde kogende vand med 2 spsk. balsamicoeddike bringes i kog
  • Rejerne renses for tarm og skallen undtagen halen tages af.
  • Blegselleri skæres i små stykker.
  • Marsala og olivenolie (4 spsk.) blandes med blegselleri.
  • Hældes i en skål.
  • Rejerne blancheres i 50 – 60 sekunder i det kogende vand.
  • Rejerne duppes tørre.
  • Rejerne blandes med blegselleri og marinaden.
  • Serveres på et leje af de marinerede zucchini.
 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904