Appetito
 
 

Auberginer med tomat og parmesan

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Melanzane alla parmigiani

Auberginer med parmesan – 4 - 6 persone (eller bare som hovedret til 2 - én af vores egne favoritter)

 

1 stor aubergine eller 2 små

1 dåse hakkede flåede tomater

125 gram frisk mozarella

50 gram parmesan

1 fed hvidløg

½ lille løg

½ spsk. tørret oregano

Olivenolie

Salt og peber

 

  • Skær auberginen i tynde skiver ca. ½ cm
  • Hak hvidløg
  • Hak løg
  • Åben tomatdåserne
  • Steg auberginerne i olivenolie på en grillpande (eller alm. pande)
  • Dryp dem godt af på en køkkenrulle
  • Svits hvidløg og løg i olivenolie
  • Tilsæt tomater
  • Kog ca. 15 min
  • Smag til med salt, peber, oregano
  • Skær mozarellaen i tynde skiver
  • Læg et lag aubergineskiver i et smurt ovnfast fad
  • Hæld tomatsovs over
  • Læg mozarella over
  • Kryd med salt og parmesan
  • Gentag indtil alt er brug op
  • Slut med parmesan og Mozarella
  • Bag i ovnen på 200 grader – 30 min

 

 

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904