Appetito
 
 

Parmaskinke/ Manzo stufatoruller med mascarpone/valnøddefyld.

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Parmaskinke/ Manzo stufatoruller med mascarpone/valnøddefyld.


4 personer


Ingredienser:
2 (2 mm) skiver Manzo stufato

2 - 3 skiver Parmaskinke
125 g Mascarpone
40 g valnødder (gem evt. lidt til pynt)
Salt og peber
Finthakket frisk timian
En halv agurk

Fremgangsmåde:

  • Hak valnødderne
  • Hak timian
  • Bland mascarpone med rigeligt salt, peber, frisk timian og hakkede valnødder. Læg manzoskiverne taglagt – så du kan lave en roulade af dem. Fordel blandingen på skiverne
  • Form dem forsigtigt som en rulle.
  • Gentag processen med parmakinken
  • Pak dem ind i stanniol og sæt dem i fryseren.
  • Tag rullerne ud igen og skær rullerne i mindre skiver (cirka 1,5-2 cm).
  • Skær agurkerne ud i fine stænger

Anret rullerne på agurken

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904