Appetito
 
 

Koteletter med gorgonzolasauce

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Koteletter med gorgonzolasauce

 

4 svinekoteletter cm tykke (nakkekoteletter kan også bruges)
50 gr smør
100 gr hakket panchetta/bacon
1 glas hvidvin
150 gr frisk gorgonzola skåret i tern
Salt & peber

 

  • Tænd ovnen på 100 grader
  • Hak panchettaen
  • Dup koteletterne tørre
  • Skær gorgonzolaen i tern (evt. klatter)
  • Smelt smørret på en pande ved mellem varme, og lad det bruse af.
  • Steg koteletterne i 4-5 minutter på hver side sammen med panchettaen/bacon.
  • Læg koteletterne på et forvarmet fad eller sæt det i en lun ovn.
  • Skru ned for varmen på panden og tilsæt hvidvinen.
  • Lad ca. halvdelen af vinen fordampe og kom så gorgonzolastykkerne i.
  • Lad osten smelte under jævnlig omrøring og smag til med salt og peber.
  • Anret koteletterne på tallerkener og hæld saucen over.
  • Servér med et godt stykke brød.

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904