Appetito
 
 

Peberfrugter og auberginer med fyld

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Fyldte peberfrugter og auberginer



2 store gule eller røde peberfrugter, befriet for ribber og kerner
2 mellemstore auberginer
4 spsk. olivenolie
400 g flåede og finthakkede tomater
40 g finthakkede kapers
12 sardelfileter (ansjoser)
2 meget finthakkede fed hvidløg
4 spsk. finthakket persille
80 g rasp
50 g friskrevet parmesan
Revet muskatnød
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 200°.

Hak hvidløg

Hak persille

Hak ansjoser

 

  • Skær peberfrugter og auberginer igennem på langs en gang.
  • Skrab kødet ud af auberginerne med en ske, uden at skindet går i stykker.
  • Løsn evt. med en lille urtekniv først.
  • Hak auberginekødet fint
  • Svits det i 2 spsk. olivenolie i 5 minutter, eller til det er blødt og tager farve.
  • Tilsæt hakket hvidløg,
  • Finthakket persille,
  • Ansjoser (sardeller),
  • Kapers,
  • Rasp
  • Revet muskatnød
  • Flåede tomater.
  • Lad retten simre et par minutter
  • Smag til med salt og peber (bemærk at ansjoser er ret salte i sig selv).
  • Bland parmesanen i
  • Fordel blandingen i auberginer og peberfrugter.
  • Bag dem i ovnen i 30-40 minutter.
  • Del auberginer og peberfrugt en gang på midten (så der bliver 8 i alt)

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904