Appetito
 
 

Dampede Blåmuslinger med safran

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Dampede blåmuslinger

 

1 kg.-blåmuslinger

1 porre (det hvide i den, fint hakket)

2 rødløg, finthakket

3 fed hvidløg, hakket

1 kvist-timian

2 spsk.-olie

3 dl.-hvidvin

7,5 dl.-hønsebouillon

10 tråde-safran

salt

friskkværnet peber

 

 

Muslingerne renses godt med en stiv børste. Hvis nogle ikke lukker sig kasseres de.

Porre, skalotteløg, hvidløg og timian svitses i olien i en stor gryde.

Hvidvin og bouillon tilsættes og bringes til kogepunktet.

Muslingerne tilsættes og suppen koger under låg 8-10 min.

Idet muslingerne herunder vendes et par gange med en ske
Muslingerne tages op og holdes varme i en skål.

Hvis nogle ikke har åbnet sig kasseres de også.

Suppen sigtes

Tilsættes safran,

og gives et opkog og smages til med salt og peber.

 

Server

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904