Appetito
 
 

Grøn pastasalat med penne, persille og græskarkerner

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Grøn pastasalat med penne, persille og græskarkerne

 

250 g Pasta Penne

2 spsk. græskarkerner

100-200 g Rucola salat

1-2 spsk Olivenolie

1 stort bundt Persille

1 Rød Peber

Salt

Peber

 

En stor gryde med letsaltet vand bringes i kog, kom herefter pastaen i og følg kogetiden angivet på pakken.

 Når pastaen er færdig sies vandet fra og der skylles med koldt vand.

Når pastaen er kølet af tilsættes den til skålen med de øvrige ingredienser og der røres grundigt rundt.

 

Hak persillen, græskarkernerne og peberfrugten meget fint

Hæld det i en stor skål.

 

Rucolaen skylles fri for eventuelle jordrester og hældes derefter i skålen.

Tilsæt herefter 1-2 spsk. olivenolie, salt og peber.

Kan serveres straks eller tilberedes god tid i forvejen og stå på køl før servering.

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904