Appetito
 
 

Minestrone - efterårs

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Husk minestrone altid laves med årstidens og med de regionale grøntsager - den kan varieres i det uendelige

 

Minestrone d'inizio autunno

 

4 – 6 portioner

 

• 200g cannelloni eller borlotti bønner fra dåse 
• olivenolie 
• 4 skiver røget pancetta
• 2 små løg, skrællet og finthakket 
• 2 gulerødder, skrællet og hakket 
• 2 pinde af blegselleri, trimmes og hakket 
• 1 porre, hakkes 
• 3 fed hvidløg, pillet og hakket fint 
• et lille bundt frisk basilikum, blade og stilke hakket
• 2 x 400g dåser god kvalitet flåede tomater

  et glas rødvin 
• 2 små courgetter (squash), eller 1 stor – skåret i kvarte
• 5 dl kyllingefond 
• 50 gr tørret pasta - her Stelline

Revet parmesanost til at drysse over suppen

 

 

 

  • Hak Panchetta
  • Hak Løg og hvidløg
  • Hak blegselleri
  • Hak porre fint
  • Hak basilikumstilken fint og riv bladene groft

 

  • Varm ½ dl olivenolie i en gryde.
  • Tilsæt pancetta, løg, gulerødder, selleri, porre, hvidløg og de ​​fint snittede basilikum stilke (Sofritto).
  • Steg meget langsomt ved svag varme, med låget på klem, i cirka 15 til 20 minutter indtil de er bløde, men ikke brune. 
  • Hak courgetterne
  • Åben tomater
  • Gør et glas rødvin klar
  • Tilsæt tomater, courgetter og rødvin og lad det simre blidt i 15 minutter.
  • Tilsæt til slut bønnerne, kyllingfond og pasta
  • Kog til pastaen er klar

 

Server med et stænk olivenolie og de iturevne basilikumblade og parmesan

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904