Appetito
 
 

Tomater i ovn - med salsiccia

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Pomodori al forno

Bagte tomater

 

4 tomater, halverede

1 skive brød uden skorpe

2 spsk mælk

Olivenolie til at pensle med

150 gram hk oksekød

1 salsiccia

20 gram parmesan

1 æggehvide

1 still bredbladet Persille – grofthakket

1 stilk friskhakket basilikum

Salt og peber

 

  • Fjern kernerne og noget af kødet
  • Drys tomaterne med salt
  • Lad tomaterne stå og dryppe af på køkkenrulle
  • Så længe som muligt

 

  • Smuldr brødet i en skål
  • Hæld mælk på
  • Lad det stå 10 min

     Imens

  • Flå og hak 1 salciciccia pølse og
  • Steg den sammen med 200 gram hk oksekød
  • Riv 40 gram parmesan
  • Varm ovnen op til 180 grader
  • Pensl et ovnfast fad med olie
  • Rør Kød, pølser, parmesan,brødblandning,1 æggehvide samt persille, basilikum og hvidløg sammen.
    • Smag til med salt og peber.
    • Farsen skal være godt gennemrørt.
  •  Fyld det i tomaterne og sæt dem i det smurte fad.
  • Bag dem gyldne i ca. 25 min.
 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904