Appetito
 
 

Perlebyg . risotoo

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Perlebyg risotto

 

200 gram perlebyg

6 dl varm svampefond

god olivenolie

1 løg

krydderurter

2 spsk parmesan (parmeggiani reggiano)

1 spsk smør

 

Perlebyggen skylles i koldt vand inden kogning.

Perlebyg og løg sauteres i olien

½ delen af vædsken tilsættes

koger ved svag varme

restenaf vædsken tilsættes

koger videre i - ialt 40 mnutter

trækker 15 minutter under låg

Vend revet parmesan

smør og krydderurter i (evt svampe).

 

Parmesanosten vi bruger i opskriften er vores 3 års parmesan der er både sød og knasende.

 

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904