Appetito
 
 

Toskansk kyllingesalat

 

 

 
 
Menu

 

 

 

Serveres på  eller med ristet brød, som frokostret eller forret

 

Toskansk kyllingesalat

1 spsk. Jomfruolivenolie

1 dl god Balsamicoeddike

2 pakker kyllingefilet ca. 500 gram

Salaten: ½ Icebergsalathoved i salaten

Herudover salat til at anrette på

Dressingen : ½ liter Græsk youghurt

1 spsk. olivenolie ½ spsk. balsamicoeddike

1 – 2 fed Friske hvidløg

10 skiver panchetta

Salt/peber

• Balsamico og olivenolie blandes i en frysepose

• Kyllingefilletterne skæres i mindre stykker og lægges i marinaden

• Marineres min. En time •

Dup kyllingefilletterne tørre •

Steg dem på panden i lidt olivenolie •

Dressingen •

Rør yougurt med olivenolie og balsamico •

Hak hvidløg fin og tilsæt •

Steg panchettaen sprød •

Knus panchettaen i dressingen – gem et par skiver til pynt •

Hak salaten i grove stykker

• Vend kylling og ¾ delsalat i dressingen •

Anret salat med kyllingesalat på et fad •

Evt på grøn salat der er grodt hakket og pynt med semidried cherrytomater

 
 
 
dankort
 
  Uptime-IT A/SAppetito - Marievej 26 - 5700 Svendborg  - Tlf. 6221 4904